X
تبلیغات
آشپزخانه خانم نوتلا - دسر

مواد لازم:
كاكائو :يك قاشق مربا خوري سرپر
شير:يك ليوان
پودر قند:يك قاشق غذا خوري سر پر
زرده تخم مرغ:چهار عدد
خامه:200(دويست)گرم
شكر:2/1 پيمانه(نصف پيمانه)
ورقه ژلاتين ضخيم:سه ورق(اگر نازك بود:شش ورق)
طرز تهيه:
ابتدا زرده تخم مرغ را مي زنيم.از درجه يواش شروع كرده تا درجه سريع. سپس آرام آرام شكر را اضافه مي كنيم تا كرم رنگ شود. بعد در ظرف ديگري خامه را با خاك قند مي زنيم. سپس كاكائو را در شير حل مي كنيم. بعد شير را به مايع اوليه (زرده تخم مرغ و شكر) اضافه مي كنيم و هم مي زنيم. سپس خامه را اضافه كرده و بعد ورقه هاي ژلاتين را كه قبلا در نصف پيمانه آب جوش حل كرده ايم اضافه مي كنيم و ته قالب را با كره چرب مي كنيم و همه مواد بالا را كه با هم زده ايم داخل قالب مي ريزيم و در فريزر مي گذاريم تا ببندد. (به مدت يك ساعت و نيم)

+ نوشته شده در Mon 13 Oct 2008ساعت 21:6 توسط NuTeLlA |


مواد لازم: ۵ عدد خمیر یوفکا، 2/1 کیلوگرم قارچ تازه، 2 عدد تخم مرغ، 1 استکان روغن مایع، 1 عدد پیاز، 2 لیوان شیر، 1 استکان روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه: یک استکان روغن مایع را درون ماهی تابه ریخته گرم می کنیم. پیاز را که ریز خرد کرده ایم تا وقتی که نرم و کمی طلایی شود تفت می دهیم. سپس قارچ را که باز ریز خرد کرده ایم توی ماهیتابه می ریزیم. نمک و فلفل را نیز اضافه کرده تا وقتی که قارچ آبش را بکشد تفت می دهیم و سپس از روی آتش برمی داریم.

توی یک کاسه، شیر، روغن زیتون و تخم مرغ ها را خوب هم می زنیم و کرم به دست آمده را در انتظار می گذاریم.

دیس فر را کاملا چرب کرده، یک ورق یوفکا را تویش باز می کنیم. و بعد روی یوفکا از کرم حاضر می مالیم. نصف باقی مانده ی یوفکاها را به شکل تکه تکه روی این ورق می چینیم و بین تمام لایه ها از کرم می مالیم. و بعد قارچ و پیاز حاضر شده را به شکل کاملا یکنواخت روی خمیر می مالیم و باقی یوفکا را باز به شکل تکه تکه و کرم بینش روی این مواد می چینیم. روی آخرین ورق دقت می کنیم که کاملا با یوفکا پوشش داده شود.

دیس را توی فر که از قبل گرم کرده بودیم با دمای متوسط حدود ۳۰ الی ۴۰ دقیقه می پزیم تا وقتی که رویش کاملا سرخ شود.

بعد از در آوردن از فر ۱۰ الی ۱۵ دقیقه صبر کنید بعد سرویس کنید.

 

+ نوشته شده در Sat 20 Sep 2008ساعت 20:34 توسط NuTeLlA |


این بستنی فوق العاده خوش مزه و خوب در میاد. حتما امتحانش کنید!

مواد لازم:

توت فرنگی له شده با آبش ۱ پیمانه ـ خامه ی زده شده ۱ پیمانه ـ شکر ۳/۱ پیمانه ـ آب ۳/۱ پیمانه ـ آبلیمو چند قطره ـ وانیل کمی.

طرز تهیه:

شکر و آب رو می جوشونیم. بعد توت ها رو از صافی رد کرده به مایه ی سرد شده اضافه می کنیم. خامه و آبلیمو را اضافه کرده در فریزر می گذاریم. هر چند یک بار در آورده با فاصله هم می زنیم و باز در فریزر می گذاریم تا کاملا فرم بگیرد.

Image and video hosting by TinyPic

+ نوشته شده در Mon 19 May 2008ساعت 15:43 توسط NuTeLlA |


DESIGN BY : NIGHT SILENCE X

صفحه نخست
پست الکترونیک


پیوندهای روزانه

ژله ی آکواریوم
در ورودی
شیرینی کاکائویی فوری
ترشی پیاز
دستور تهیه ی شری
زولبیا و بامیه
کتاب آشپزی گلد ایران
آرشیو پیوندهای روزانه


نوشته های پیشین

مهر 1388

اسفند 1387
مهر 1387
شهریور 1387
تیر 1387
خرداد 1387
اردیبهشت 1387


آرشیو موضوعی

سوپ ها
کیک ها
دسر
پلوها
فانتزی
سالاد


پیوندها

آشپزی
روی میز آشپزخانه
منوی سه شنبه ها
شیرینکم
کامل ترین سایت آشپزی ایران
عسل و شکر
مطبخ شیما
قاشق چوبی
تزئین
انتهورا
دیدنی ها ( فروش لوازم آشپزی)
ساناز سانیا
فرهنگسرا آشپزی
آشپزی ایرانی
مطبخ خاله خانم
سفره ترک
بانوی قشم
تزئین
قالب های نایت اسکین


    تعداد بازديدها:

Design by : Night Skin